Csorvás Plébánia, Gerendás Plébánia, Telekgerendási Katolikus Közösség

Honlapunk verses rovata itt található (kattintson az "itt" szóra).

Az EFOP pályázat részletes információit itt is elérheti.

 

 

Szívesen küldünk értesítést túráinkról, nyitott programjainkról. A nehezen beazonosítható email címek tulajdonosai küldjenek pár sort a csorvaspleb@yahoo.com-ra. Az emailcímeket senkinek nem adjuk tovább, azokat csak a túrákról szóló értesítésre használjuk.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Ótemető Csorvás
 
Csorvás
 
Idősek klubja Gerendás
 
Gerendás
 
Telekgerendás
 
Közösség
 
A projektről

Kedvezményezett neve: Nagy Szent Teréz Plébánia

A projekt címe:
Szeged-Csanádi Egyházmegye Közösségfejlesztése – Csorvás - A Szeged-Csanádi Egyházmegye Nagy Szent Teréz Plébániájának tudatos és építkező közösség közösségfejlesztése

A projekt tartalmának bemutatása:
A Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával plébániánk nagyösszegű vissza nem térítendő pályázati támogatásban részesült.

Az elnyert összegnek köszönhetően végre munkatársak segítik a programok lebonyolítását, amelyekhez jó minőségű eszközöket vásárolhattunk. Ennek megfelelően az elnyert támogatást nagyjából a következő kiadások fedezésére használjuk fel:

- pályázatírás és pályázatmenedzsment költségei; bérköltségek és járulékok
- eszközbeszerzés és valamennyi szerény karbantartó felújítás a programokban
érintett helyiségekben
- zarándoklatok költségei
- Klubdélutánok, Digiklub, Receptklub és a későbbiekben induló rendszeres
foglalkozások anyagköltségei
- információs és szemléletformáló programok költségei
- a pályázat kötelező részeként a munkatársak és a plébános továbbképzése,
plébániai szervezetfejlesztés
- sok minden járulékos költség fedezése
 
Programjainkat a hasznos és vidám időtöltés jegyében, a résztvevők beállítottságához igazítva állítjuk össze, így mindenki számára nyitottak, így szeretettel hívjuk és várjuk protestáns testvéreinket és nem vallásos felebarátainkat is. A pályázat lehetővé teszi a Telekgerendáson és Gerendáson élők
részvételét, ami számunkra óriási öröm.
 
Az elnyert támogatás összege: 49.999.988 forint
 
Az elnyert támogatás mértéke: 100% 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.05.29.

Projekt azonosító száma: EFOP-1.3.7-17-2017-00046

 

 
facebook oldalunk

 
Hittanos beszélgetések
 
Valami kell, a szavakon túl...
2021. Július
HKSCPSV
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
<<   >>
 
Időjárás

Hőtérkép

Felhőkép

 

Templompanoráma

(Segítség)

 
Szól a rádió?
 
Egyházi oldalak
 
Szívesen látjuk!
 
Lélektől lélekig
 
Itt élünk
 

 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!