Csorvás Plébánia, Gerendás Plébánia, Telekgerendási Katolikus Közösség

Honlapunk verses rovata itt található (kattintson az "itt" szóra).

Az EFOP pályázat részletes információit itt is elérheti.

 

 

Szívesen küldünk értesítést túráinkról, nyitott programjainkról. A nehezen beazonosítható email címek tulajdonosai küldjenek pár sort a csorvaspleb@yahoo.com-ra. Az emailcímeket senkinek nem adjuk tovább, azokat csak a túrákról szóló értesítésre használjuk.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Ótemető Csorvás
 
Csorvás
 
Idősek klubja Gerendás
 
Gerendás
 
Telekgerendás
 
Közösség
 
A projektről

Kedvezményezett neve: Nagy Szent Teréz Plébánia

A projekt címe:
Szeged-Csanádi Egyházmegye Közösségfejlesztése – Csorvás - A Szeged-Csanádi Egyházmegye Nagy Szent Teréz Plébániájának tudatos és építkező közösség közösségfejlesztése

A projekt tartalmának bemutatása:
A Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával plébániánk nagyösszegű vissza nem térítendő pályázati támogatásban részesült.

Az elnyert összegnek köszönhetően végre munkatársak segítik a programok lebonyolítását, amelyekhez jó minőségű eszközöket vásárolhattunk. Ennek megfelelően az elnyert támogatást nagyjából a következő kiadások fedezésére használjuk fel:

- pályázatírás és pályázatmenedzsment költségei; bérköltségek és járulékok
- eszközbeszerzés és valamennyi szerény karbantartó felújítás a programokban
érintett helyiségekben
- zarándoklatok költségei
- Klubdélutánok, Digiklub, Receptklub és a későbbiekben induló rendszeres
foglalkozások anyagköltségei
- információs és szemléletformáló programok költségei
- a pályázat kötelező részeként a munkatársak és a plébános továbbképzése,
plébániai szervezetfejlesztés
- sok minden járulékos költség fedezése
 
Programjainkat a hasznos és vidám időtöltés jegyében, a résztvevők beállítottságához igazítva állítjuk össze, így mindenki számára nyitottak, így szeretettel hívjuk és várjuk protestáns testvéreinket és nem vallásos felebarátainkat is. A pályázat lehetővé teszi a Telekgerendáson és Gerendáson élők
részvételét, ami számunkra óriási öröm.
 
Az elnyert támogatás összege: 49.999.988 forint
 
Az elnyert támogatás mértéke: 100% 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.05.29.

Projekt azonosító száma: EFOP-1.3.7-17-2017-00046

 

 
facebook oldalunk

    

 
Hittanos beszélgetések
 
Valami kell, a szavakon túl...
2021. Április
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
<<   >>
 
Időjárás

Hőtérkép

Felhőkép

 

Templompanoráma

(Segítség)

 
Szól a rádió?
 
Egyházi oldalak
 
Szívesen látjuk!
 
Lélektől lélekig
 
Itt élünk
 

 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.