Csorvás Plébánia, Gerendás Plébánia, Telekgerendási Katolikus Közösség

Honlapunk verses rovata itt található (kattintson az "itt" szóra).

Földmunkák és építési munkák miatt a Katolikus Ótemető bejáratait, a Micsurin, a Békéscsabai és a Bajcsy utca felől átmenetileg, reményeink szerint csak néhány napra lezártuk.
Változás: gyalogos bejárót a 47-es főút felől találnak. Megértésüket ezúton is köszönjük!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Ótemető Csorvás
 
Csorvás
 
Idősek klubja Gerendás
 
Gerendás
 
Telekgerendás
 
Közösség
 

Fejlesztés alatt!

 
Hirdetések VI. (2016.12.25.)

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Boldog Karácsonyt kívánunk!

   

2016.12.25.

   

Csorváson és Gerendáson hétköznap nem lesz szentmise; Telekgerendáson szentmise januárban lesz, az időpontot később írjuk ki.

Megjelent a Toronyirány Magazin ünnepi kiadása – apró ajándékként elvihető templomainkból.

Köszönjük a sok önkéntes munkát és felajánlásokat – így öltözhettek templomaink ünnepi díszbe. Köszönjük kántorasszony, a hitoktatók és az ifjúság közreműködését, segítségét.

A pihenő napjain megnézhetik weboldalunkat, szépen bővültek a képgalériák az ádventi események beszámolóival és kirándulások képanyagaival (Bihar, Rám-szakadék, Remete-barlang).

Honlapunk verses rovatába Weöres Sándor Mária  c. verse került.

A hétköznapi misék szünetelnek, ünnepi miserend külön plakáton és a weben.

A plébános aludna és pihenne néhány napot, csak sürgős és fontos ügyekben keressék.

Telefonszámunk: 0620/776-98-60

Plébániánkat már a fész-en is megtalálják. Figyeljék programjainkat, beírásainkat és bátran osszák meg ismerőseikkel. Várunk még segítséget az oldal szerkesztésében.

Áldott szép Ünnepet, szívbéli emberi találkozásokat
és pihenést kívánunk Mindenkinek!

2016.12.23.

   

A szentmisék rendje 2016-ban,
Urunk születésének ünnepén

 

December 24. szombat

14,00 óra Telekgerendás

16,30 hittanosok ünnepi-prózai áhítata Csorváson

20,30 órától felsős hittanosok

ünnepi-prózai áhítata Gerendáson

21,00 óra Gerendás

23,59 óra Csorvás

 

December 25. vasárnap

8,30 óra Gerendás

10,00 óra Csorvás

 

December 26-30 között nincs szentmise.

 

December 31. szombat

csendes évzáró szentmisék

15,00 óra Gerendás

17,00 óra Csorvás

 

Január 1. vasárnap

8,30 óra Gerendás

10,00 óra Csorvás

 

Meghitt ünnepet, pihenést, játékot, családi és közösségi kikapcsolódást kívánunk
kedves Mindannyiuknak!

Ajánlott programok 2016, december 24.-n, Csorváson és Gerendáson

   

A nagyításhoz kattintson a meghívókra.

 

2016.12.18.

   

Telekgerendáson szentmise december 24-én szombaton 14,00 órakor a templomban lesz. Gerendáson kedden 7,00 órakor a Kápolnában, Csorváson szerdán 7,00 órakor a templomban roráte mise.

A szentmisék után templomainkban szentgyónási lehetőség.

Templomunk karácsony díszítéséhez Csorváson kedden 8,00 órától, Gerendáson szerdán 9,00 órától kérjük a hívek segítségét.

Felnőtthittan csütörtökön 17,00 órától, érdeklődőket szívesen fogadunk.

Köszönjük szépen a Csorváson felajánlott fenyőket, külön köszönet illeti Elek Ibolyát és a szállításban közreműködő férfiakat!

Mindenkit bátorítunk, hogy vállaljon a szentmisében felolvasói szolgálatot. Jelentkezés a sekrestyében. A plébános segítJ

A Csorvási képek közé végre felkerültek egy 2015-ös bihari, családos kirándulás képei.

Honlapunk verses rovatába Sándor Ernő Adventi hajnal c. verse került.

Telefonszámunk: 0620/776-98-60

Plébániánkat már a fész-en is megtalálják. Figyeljék programjainkat, beírásainkat és bátran osszák meg ismerőseikkel. Várunk még segítséget az oldal szerkesztésében.

2016.12.11.

   

December 16-án, pénteken 16,30 órától a csorvási ovisok ádventi gyertyagyújtására, kis műsorára mindenkit szeretettel hívunk és várunk 

2016.12.11.

   

Telekgerendáson szentmise december 24-én szombaton 14,00 órakor a templomban lesz. Csorváson a szerdai roráte mise elmarad, Gerendáson roráte mise 7,00 órakor a Kápolnában.

Kalendáriumok, naptárak, karácsonyi képeslapok korlátozottan még kaphatók templomainkban, az utánpótlást a plébános intézi.

Ügyesen megrajzolható, fehérszínű, szalagfüles papírtáska a személyes karácsonyi ajándékokhoz, és barnaszínű, nagyobb szalagfüles papírtáska a hétköznapokhoz a csorvási plébánián kérhető: számla szerinti 37,- és 42,-forintos önköltségi áron.

December 11-én, vasárnap 15,00 órától templomainkban újabb ádventi találkozások: Csorváson a Művészeti Iskola növendékei adnak koncertet, Gerendáson a Csanádapácai Dalkör mutat be betlehemes játékot. Gerendáson a lelki találkozást teázós, zsíroskenyeres, forraltboros beszélgetés követi. Részletek itt, alább a plakátokon; mindenkit nagy-nagy szeretettel várunkJ

Ilyés Zsolt atya kedden 14,00 órától Gerendáson, a Kápolnában, 15,30 órától Csorváson, a templomban segíti gyóntatással karácsonyi készületünket. A Plébános pénteken 8,00 órától Gerendáson, a templomban, 15,30 órától Csorváson a templomban hasonlóképpen.

Felnőtthittan csütörtökön 17,00 órától, érdeklődőket egyeztetéssel szívesen fogadunk.

Kérjük, hogy a fenyőfa felajánlásokat a héten juttassák el a templomba. Köszönjük!

Mindenkit bátorítunk, hogy vállaljon a szentmisében felolvasói szolgálatot. Jelentkezés a sekrestyében. A plébános segítJ

Honlapunk verses rovatába Kacsó Sándor Advent a lágerben c. verse került.

Telefonszámunk: 0620/776-98-60

„Készítsétek elő az Úr útját!” Keresztelő Szent János

Meghívó Csorvásra

   

2016.12.04.

   

Telekgerendáson szentmise december 10-én szombaton 16,00 órakor a templomban lesz. Roráte misék: Gerendáson kedden 7,00 órakor a kápolnában, Csorváson szerdán 7,00 órakor a templomban.

December 11-én, vasárnap 15,00 órától templomainkban újabb ádventi találkozások: Csorváson a Művészeti Iskola növendékei adnak koncertet, Gerendáson a Csanádapácai Hagyományőrzők mutatnak be betlehemes játékot. Gerendáson a lelki találkozást teázós, zsíroskenyeres, forraltboros beszélgetés követi. Részletek külön plakátokon. Mindenkit nagy-nagy szeretettel várunkJ

Felnőtthittanos beszélgetés csütörtökön 17,00 órától, érdeklődőket szívesen fogadunk.

Fenyőfa felajánlásokat a templom részére szívesen fogadunk!

Mindenkit bátorítunk, hogy vállaljon a szentmisében felolvasói szolgálatot. Jelentkezés a sekrestyében. A plébános segítJ

Honlapunk verses rovatába Puszta Sándor Fordított Gilgames c. verse került.

Telefonszámunk: 0620/776-98-60

Plébániánkat már a fész-en is megtalálják. Figyeljék programjainkat, beírásainkat és bátran osszák meg ismerőseikkel. Várunk még segítséget az oldal szerkesztésében.

„Készítsétek elő az Úr útját!” Keresztelő Szent János

Meghívó Csorvásra

   

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Szívesen küldünk értesítést túráinkról, nyitott programjainkról. A nehezen beazonosítható email címek tulajdonosai küldjenek pár sort a csorvaspleb@yahoo.com-ra.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
facebook oldalunk

 
Szökik a perc, rohan az út, múlik a lét nyomtalanul,
 
Valami kell, a szavakon túl...
2017. December
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Időjárás

Hőtérkép

Felhőkép

 

Templompanoráma

(Segítség)

 
Szól a rádió?
 
Egyházi oldalak
 
Szívesen látjuk!
 
Lélektől lélekig
 
Itt élünk
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints